9 Ιουν 2012

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΑΛΙ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ




διαβάζουμε 

Στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ανοιχτή συζήτηση για το όραμα και την προοπτική της Ευρώπης με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ και με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, κ. Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σ' ένα πανικόβλητο σύστημα που τρομοκρατεί και εκβιάζει το λαό για να σωθεί το ίδιο. Ωστόσο, σημείωσε, στον πανικό τους, κάνουν συνέχεια λάθη και έτσι μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικούμε την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Σλάβοϊ Ζίζεκ, περιγράφεται ως , "ένας από τους πλέον διεισδυτικούς δημόσιους διανοουμένους στη διεθνή σκηνή, ο αποκαλούμενος και «Ελβις Πρίσλεϊ της κοινωνικής θεωρίας», φοράει ένα T-shirt που γράφει Occupy Europe ..."

για να δούμε τι ειπώθηκε εκεί αλλά και να πάρουμε λίγη γεύση από τον θεωρητικό διανοητή που θαυμάζει ο Αλέξης Τσίπρας





"να τους τα κόψουμε .... σιγά σιγά " μην μας πάρουν χαμπάρι μέχρι να είναι πια αργά 


είμαι σίγουρος ότι αυτά δεν τα παίξανε στα δελτία ειδήσεων , αντίθετα παίξανε ωραιοποιημένα πιασιάρικα κομμάτια του στυλ "ο συριζα μπλα μπλα , η ευρώπη μπλα μπλα , ανατροπή μπλα μπλα" κτλ αφού ποιος πραγματικά θα ασχοληθεί να δει την ομιλία του "διανοητή" εκτός απο τους αργόσχολους παρλαπίπες αριστερούληδες ψευτοεπαναστάτες που νομίζουν οτι ο Τσάβες ειναι λαϊκός ήρωας (που καταδίκασε την Βενεζουέλα να είναι από τις χώρες με την μεγαλύτερη διαφθορά και εγκληματικότητα με πάνω απο 50 νεκρούς κάθε μέρα που την ανεβάζει στην πρώτη θέση παγκοσμίως) η οτι ο Φιντέλ Κάστρο είναι ένας λαοφιλής δημοκρατικός ηγέτης όταν η Κούβα είναι μια απέραντη φυλακή με πείνα φτώχεια και πορνεία ?


θα συμφωνήσω απόλυτα στο "επικίνδυνοι" που ειπώθηκε στην αρχή 


ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? 


"ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΑΛΙ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ" ? ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ?






ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΝ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια: