20 Σεπ 2009

Έρχεται αέρας .."αλλαγής" στις Ένοπλες Δυνάμεις


Η "ευελιξία" στις ΕΔ είναι ante portas .. Ως άλλος Αννίβας θα επιχειρήσει να αλώσει τα τείχη της ελληνική αποτροπής ο ΓΑΠ όπως μας ενημερώνει σήμερα η προσκείμενη στην αντιπολίτευση εφημερίδα "Έθνος". Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατά τον συντάκτη προαναγγέλλει :
  • "μικρότερες ευέλικτες(?) μονάδες"
  • μείωση δαπανών για την άμυνα (οι οποίες επί της τελευταίας κυβέρνησης δεν επαρκούσαν ούτε για την αγορά ανταλλακτικών.)
  • επαναφορά της αξιοκρατίας με το γκρέμισμα της "δεξιάς νοοτροπίας στις ΕΔ" (δηλαδή άκρατο ρεβανσισμό)
  • και περαιτέρω μείωση της θητείας σε 6 μήνες!! παρά την ήδη τραγική κατάσταση από πλευράς επάνδρωσης.
Στην ουσία αυτό που προαναγγέλλει ο συντάκτης δεν είναι παρα ο σταδιακός αφοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων έναντι της Τουρκίας , με σταδιακή κατάργηση της στρατιωτικής θητείας , μείωση των ενεργών αεροσκαφών και πλοίων και στροφή σε πιο ευέλικτο (βλέπε αποσκελετωμένο) σχήμα με στόχο "την καταπολέμηση της τρομοκρατίας" και όχι φυσικά τους βαρείς μηχανοκίνητους σχηματισμούς των Τούρκων ,όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτηση με θέμα το διακύβευμα των προσεχών εκλογών..

Το κουτσούρεμα της ελληνικής αποτροπής θα γίνει φυσικά για να απελευθερωθούν οι πόροι που θα μετατρέψουν την Ελλάδα στην Δανία του Νότου όπως υποσχέθηκε ο υποψήφιος πρωθυπουργός ..Πόσο να απέχει άραγε η Δανία από την Φινλανδία?

ΠΗΓΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge8IabnaGPmjRWZ4Ptpr3-ITuHfb0JAKma7QJzi4JNAbEOi6JBCSMVUnjOlokEmM2VKztt7Cbo-uSjM60TLIMvKMRHazM20e4UFLLy_SWi4CW_uKEPSElbDviE5zyY4QpY98onB5_qb8nP/s400/krisi.bmp

ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ .... ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: