21 Σεπ 2009

Εκεί που μας χρωστούν, ζητούν και το βόδι!

[GeorgePapandreouJunior.jpg]

Εκεί που μας χρωστούν, ζητούν και το βόδι!
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών όταν διαβάζουν την ανακοίνωση του ΠαΣοΚ , σχετικά με τον ....πατριωτισμό του κ. Γ. Παπανδρέου.

Εάν πραγματικά δεν φοβούνται μήπως μάθουν οι Έλληνες πολίτες πράγματα που αγνοούν, εάν πιστεύουν στην δημοκρατία και την διαφάνεια στην πολιτική ζωή και εάν δεν είναι μυθιστοριογραφία τα περί ... «όλα στο φως» που διαγγέλλουν με στόμφο από τα μπαλκόνια , τότε υπάρχει μια πολύ απλή λύση!

Να επιτρέψουν την δημοσίευση ΟΛΩΝ των «χακεμένων» επιστολών από την προεδρομήτωρ κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου χωρίς την «δαμόκλειο σπάθη» των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα όταν αναφερόμαστε σε έναν πολιτικό και δη ...εν δυνάμει πρωθυπουργό δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρχουν. Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι δημόσιο πρόσωπο, από τις πράξεις του οποίου εξαρτάται η τύχη εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών.

Δεν μπορεί λοιπόν να φορά τον φερετζέ των προσωπικών δεδομένων για να κρύψει χρηματοδοτικές πηγές, σχέδια, ονόματα και ιδρύματα. Γιαλατζί προοδευτικότητα . Γιαλατζί διαφάνεια.

Και επί της ουσίας… Γιαλατζί πατριωτισμός. Όπως αυτός διατυπώνεται ξεκάθαρα από τον ίδιο τον αδελφό του σημερινού Προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Νίκο Α. Παπανδρέου σε επιστολή του προς την φίλη του Χριστίνα Βαρντ τον Φεβρουάριο του 1994.

Διαβάζω στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:

«Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

Υπενθυμίζω ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου διετέλεσε σύμβουλος στο Υπουργείο Αιγαίου και σύμβουλος στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με κρατικό αυτοκίνητο, με κρατικούς φύλακες και τις ανάλογες αποδοχές, όταν ο αδελφός του ( ο σημερινός ..εν δυνάμει πρωθυπουργός) ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ήταν η εποχή που -κατ` δήλωση Πάγκαλου- στο υπουργείο ομιλείτο η Αμερικανική αντί της Ελληνικής γλώσσας!

Και για να κλείσουμε το θέμα περί πατριωτών και πατριωτισμού θα αναφέρω μια δήλωση της μητέρας του σημερινού εν δυνάμει πρωθυπουργού, κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου στο ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας (αναδημοσίευση από τις ΕΙΚΟΝΕΣ της Ελένης Βλάχου) όπως την αναδημοσίευσε ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ του Ρίζου (2-3-2004).
Είπε λοιπόν η προεδρομήτωρ κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου:

" Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος , που θα ήταν ακόμα καλύτερο αν κατοικείτο από Αμερικανούς".

Όποιος λοιπόν δεν φοβάται τίποτα και δεν έχει να κρύψει τίποτα ας επιτρέψει την δημοσίευση των «χακεμένων» επιστολών. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.....!
Στην αντίθετη περίπτωση η ένοχη σιωπή, που ακολουθείται και στην περίπτωση της δήλωσης περί «λιγότερων στρεμμάτων γης», είναι προτιμότερη.

http://www.e-write.gr/files/u3/balkans-map.jpg

ΠΗΓΗ

" Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος , που θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"...... ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ , DAVID AXELROD , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ? ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ 2009 ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ , ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ , ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

"Επίσης σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η έλευση του κ. Παπανδρέου αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει σκοπό τόσο την συναντηση της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, όσο επαφές με Αμερικανούς παράγοντες ή και μία ομιλία του σε κάποιο διεθνή οργανισμό που θα είχε ως στόχο να προβληθεί ως ο υποψήφιος που προεξοφλούν οι ξένοι ηγέτες ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEsXFnXcZ_eM0a7BOzsX6b2PCL2yKbcjb76IKPxnbiIKgxhjlHJGqYXOtcVetjU0qpfb9BYiYXWzxAU1Y6IrSHOXhiCnw7XPPx9edYMXehqPg_VIqCrPOq6W8RzNBSSJlxcreHivdpvXc/s320/ProudAmericanEagle.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: