16 Σεπ 2009

Στα κρύα του... Μπερίσα οι Τσάμηδες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqOYJoGTA6qAmwhHIw7-f9U2sfZtRrS9-p34szxNipz6m54Ced_9EMi9El6868qwcLeFkRYxcAbeu7pa8E_4hUVgCOo7IBxxeWBgOtXJCjiFaXjnjL31YOG_gQ1XJjnE760Gb05s2_vIxP/s400/kosoboalbanoitsamouria%5B1%5D.JPG

Μετά την εκλογική επιτυχία του κόμματος για τη Δικαιοσύνη και την Ολοκλήρωση (PDI), στις εκλογές της 28ης Ιουνίου και την είσοδο σην αλβανική βουλή, οι προσδοκίες των Αλβανοτσάμηδων δεν φαίνεται να δικαιώνονται, αφού ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, τους απέκλεισε εντελώς από τη νέα κυβέρνηση.

Από την πλευρά τους οι Αλβανοτσάμηδες, όντας σε πλήρη σύγχυση, δηλώνουν μέσω του αρχηγού τους Ταχίρ Μουχεντίνι, πως παρότι ήταν προσβλητική η μη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση, εν τούτοις θα παραμείνουν πιστοί στην προεκλογική συμμαχία.

Παράλληλα, “εκπτώσεις” φαίνεται να κάνουν και στις διεκδικήσεις κυβερνητικών θέσεων, αφού ενώ στην αρχή μιλούσαν για ένα υπουργείο, και συγκεκριμένα των Εξωτερικών ή αυτό της Ολοκλήρωσης, τώρα κάνουν λόγο για δυο υφυπουργεία και δυο διορισμένους πρεσβευτές, οι οποίοι θα έχουν ως σκοπό να ... διεθνοποιήσουν το τσάμικο ζήτημα, στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μένει να δούμε σε ποιο βαθμό ο πρωθυπουργός Μπερίσα είναι διατεθειμένος να δικαιώσει τις υπέρμετρες ούτως ή άλλως για την πολιτική τους αξία προσδοκίες του κόμματος των Τσάμηδων, αφού η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν εξαρτάται από τους ίδιους μετά τη συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης με τους Σοσιαλιστές του πρώην πρωθυπουργού Ιλίρ Μέτα, βάζοντας παράλληλα σε επικίνδυνη τροχιά τις σχέσεις του με την Ελλάδα, η οποία αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ύπαρξη τέτοιου ζητήματος. (ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΚΟ , ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΟΥΣ"ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ"ΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ , ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΘΑ ΛΕΜΕ)

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

the real Greeks of Albanian origin, the rest are Slavs. you too are Slavic.

3 milion of greeks are albanian origin.

recently study in Italy

spot Slavification of Greece