15 Σεπ 2009

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Με την φράση «φοβούνται να θίξουν τα εθνικά θέματα γιατί αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα τους», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι τελικά κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Ροδόπης. Την πρόθεσή του αυτή έκανε γνωστή στη διάρκεια περιοδείας του στην Τρίπολη, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε την ανάγκη να μπει τέλος στην αλαζονεία των «κυβερνήσεων οικογενειοκρατίας».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγόρησε τα μεγάλα κόμματα ότι αποφεύγουν τη συζήτηση για τα εθνικά θέματα και τα σκάνδαλα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό σημαντικών παραγόντων, όπως τους χαρακτήρισε, της πολιτικής ζωής του τόπου και συγκεκριμένα μίλησε για «εκδίωξη Σημίτη», αφού «έχουμε ανάγκη την εμπειρία του και τη γνώση του».

Μιλώντας για τον ΛΑΟΣ, είπε ότι πνέει ένας άνεμος, αφού υπάρχει ευρύτερη αποδοχή, ενώ «στους κόλπους μας έχουμε συμπεριλάβει ό,τι πιο καλό, ό,τι πιο αδιάφθορο υπάρχει». Για τον κ. Ψινάκη είπε ότι δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος επώασης της πρότασης και τον ήθελε στο ψηφοδέλτιο για να λειτουργήσει ως αγωγός επικοινωνίας με τους νέους.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, παρά τα όσα προσάπτει τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και το κόμμα που ηγείται, είπε ότι είναι χριστιανός με βαθύ συναίσθημα πίστης. «Όταν υπάρχει καλή διάθεση μπορεί να συνεργαστούμε. Έχω υποχρέωση να το κάνω, αν χρειαστεί για το καλό της Ελλάδας».

Ο ίδιος πάντως είπε ότι οι πυλώνες συνεργασίας θα είναι τρεις: Εξωτερική πολιτική από την Αθήνα, ποσόστωση στους μετανάστες και κοινωνική ειρήνη.

Στο μεταξύ ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνης Γεωργιάδης, επισκέφτηκε χθες τον Έβρο. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Porto Palace” ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα παρουσιάσει ψηφοδέλτια και υποψηφίους του κόμματος της Β. Ελλάδος.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ..... Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ..... Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΩ ΞΕΧΝΑ (Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ..... ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ "ΑΣΘΕΝΕΙ" Η ΜΝΗΜΗ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2jnBSvQK6HAja2zpWXdcr7XYvyrGcq3kifE0rWBvpN4SnUNe0lvgFxA3_IPMsG1xKq3QYQ9RbMfm8IXBQJW_1TTInp9eo0U-ByvqkAh1tX3UGZIvPsmgj5hVM0yKPz0_UZOz5Uj3FlgVv/s400/%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF....jpg

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΟΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΩΣ ΗΡΩΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΓΕΤΙΚΗ" ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ (ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΟ) ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .... ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΟΙΦΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .....

http://www.parapolitika.gr/files/images/MHTSOTAKHS_KARATZAFERHS.jpg

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ , ΑΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΤΕ ? Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ4EW1F9erRjMUZef3STpshFISz1PJmJM9CTdg8Hqk9pztOmRAqFsktZnBixK0TyyFipGRooQg7HZ8BRRMcEaMntj-ECHgP1tunyV_Zd-WL-45X3CNvqXFIS0_RGtIdRgQBoJuB-RyEUyK/s320/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82+-+%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AE%CF%82.jpg

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ..... ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/0/5/91805/chr_karatzaf.jpg

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ......
ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ? ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ "ΕΛΛΑΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtdBtubMHdQPzVP5EllThTcUyVsVbATvMe0SM1hGbZaE-w1ZVoGVo0HUu_4tuuiUvb5hyippJtZK3oLButBCulfQH23UKh9BqW7Kbr8FI1vZlIydI8mFaiswOHzy2UeUE9P9eQRkD0RSc/s400/%CE%A8%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

ΦΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: