5 Σεπ 2009

Προπηλάκισαν τον Βλάχο στη ΔΕΘ. Γιατί; Είναι άξιος εκπρόσωπος του λαού!

[βλαχος.jpg]

Την έπεσαν οι παρευρισκόμενοι στον Βλάχο την ώρα που ο ίδιος ασκούσε το λειτούργημα του. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ. Ο Βλάχος αποτελεί την ενσάρκωση του μέσου Έλληνα στο επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Άνθρωπος μέσης νοημοσύνης, χαρακτηριστικό παράδειγμα της νεοελληνικής μετριότητας, κατάφερε να μονοπωλεί τα τηλεοπτικά παράθυρα αθόρυβα, όπως ο μέσος σφουγγοκωλάριος διορισμένος δημόσιος υπάλληλος που βρίσκεται ξαφνικά σε “σπουδαία θέση”. Ως γνήσιο πιστό σκυλί (κατά τη ρήση Κακαουνάκη), απογείωσε την καριέρα του όταν το αφεντικό του βρέθηκε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Ανέλαβε λοιπόν εργολαβικά την καθημερινή παπαγαλία της υπόθεσης Βατοπαιδίου χωρίς κανένας να τον παίρνει στα σοβαρά (μέχρι που οι υπόλοιποι βαρώνοι αποφάσισαν να ασχοληθούν).

Με βαρύγδουπες αποκαλύψεις, φληναφήματα και κραυγές έγινε άξιος παραστάτης του διωκόμενου αφεντικού του (αλήθεια, μετά την ακύρωση των ανταλλαγών, ποιό ακριβώς είναι το “σκάνδαλο”;). Δείχνοντας ακριβώς πως βγαίνει το ψωμί στην Ελλάδα. Ο άξιος δημοσιογράφος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα δις της ΙΜΜ Λαύρας ή της ΙΜ Πεντέλης, τη Siemens και τον Γερμανικό άξονα κλπ κλπ.

Έφτασε στο απώγειο της δόξας του όταν έκανε την περιβόητη ερώτηση έξω από τη Ρηγίλλης όταν όλοι ήταν έξαλλοι με την ΥΠΕΞ και τους χειρισμούς στην υπόθεση Καραβέλλα, “φταίνε οι βατοπαιδινοί για την ήττα”; Που εξόργισε μέχρι και τον Σουφλιά!

Το πίστεψε βλέπετε ο άνθρωπος ότι πραγματικά έκανε “δημοσιογραφία”. Όμως ο Βλάχος είναι ακόμα εκεί. Με το μαρκούτσι στο χέρι. Έτοιμος να πράξει το καθήκον του.

Γιατί ο Βλάχος είναι η ιδανική νεοελληνική περσόνα κάθε εργοδότη: Μέτριας νοημοσύνης που του επιτρέπει να αναλάβει την κάθε ανίερη αποστολή για να τιμήσει το μισθό του. Εκτελεί χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Γιατί λοιπόν προπηλακίσατε τον κύριο Βλάχο; Είναι η ισχυρή πλειοψηφία που στήριξε και στηρίζει την “ισχυρή Ελλάδα”. Είναι η εικόνα όλων μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: