6 Σεπ 2009

Πρώτο θέμα η "υπόσχεση" Λοβέρδου στα Σκόπια..

Πρώτο θέμα είναι εδώ και μερικές μέρες οι εξωφρενικές δηλώσεις Λοβέρδου στους Σκοπιανούς τηλεοπτικούς σταθμούς ,οι οποίοι σε πανηγυρικό ύφος σημειώνουν ότι το κόμμα του οποίου ηγείται ο Γ.Παπανδρέου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Στο ακόλουθο βίντεο (απο το taxalia.blogspot.com) μπορούμε να θαυμάσουμε (στο σημείο 1:12 ) τον υποψήφιο βουλευτή και προαλειφόμενο για Υπουργό Εξωτερικών (..) να συμφωνεί με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Σκοπιανό προπαγανδιστή Παρίση στο ότι η ελληνική πολιτεία ωφείλει να επιτρέψει την επάνοδο στην Ελλάδα μιας ξεκάθαρα εχθρικής "μειονότητας" και να καταστρέψει τα λεγόμενα κόκκινα αρχεία ,δηλαδή να δημιουργήσει εκ του μη όντος θέμα Σλαβομακεδονικής μειονότητας στην χώρα μας !


Η απαράδεκτη αυτή στάση του κ Λοβέρδου καθώς και η έλλειψη αντίδρασης από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ,εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου, δεν έλαβε ΚΑΜΙΑΣ προβολής από τα μεγάλα ΜΜΕ τα οποία τηρούν σιγή ιχθύος. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να προκαλέσει αντίδραση εφόσον οι θέσεις αυτές σύμφωνα με το ίδιο τον κ.Λοβέρδο αποτελούν διακηρυγμένες θέσεις του κόμματος του (!!) και μέρος της πολιτικής του πλατφόρμας.
Πρόκειται ίσως για την πρώτη φορά μεταπολιτευτικά που η ηγετική ομάδα κόμματος εξουσίας (με επικεφαλής τον ΓΑΠ..) εξαγγέλλει ρητά πολιτικές που θα βλάψουν τη χώρα ανεπανόρθωτα και με τρόπο μη αναστρέψιμο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του..

ΠΗΓΗ

Η "ΕΘΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΠΑΣΟΚ ..... ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ , "ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ ..... " ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ...... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΙΓΑΙΟ , ΟΥΤΕ ΘΡΑΚΗ , ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

ΤΑ ΜΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ Ο Γ. Π. ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ? Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ , ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ , ΧΑΡΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: