7 Αυγ 2009

Νέα επιχείρηση-«σκούπα» σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας


Νέα επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην οδό Δεληγιώργη, όπου είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες και τοξικομανείς.

Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν στην Ασφάλεια 22 άτομα, ενώ στην κατοχή ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια ηρωίνης.

Αστυνομικές δυνάμεις, αφού απέκλεισαν για παραπάνω από μία ώρα την οδό Δεληγιώργη απομάκρυναν τους μετανάστες και τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων προχώρησαν στον καθαρισμό του ισογείου, του ακάλυπτου και του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου.

Ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της πόλης, κ. Ανδρέας Παπαδάκης τόνισε: «Με εντολή του δημάρχου Αθηναίων και κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σήμερα στον καθαρισμό του κτιρίου, αφού οι ιδιοκτήτες του παρά τις προσπάθειες του Δήμου και της Αστυνομίας δεν έχουν εντοπιστεί. Το κτίριο, όπου το τελευταίο διάστημα διέμεναν πολλοί αλλοδαποί και χρήστες ναρκωτικών ουσιών είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης για την περιοχή, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Πέμπτης σε άλλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας έγιναν συνολικά 52 συλλήψεις και 12 προσαγωγές. Οι 235 αστυνομικοί που πήραν μέρος στην επιχείρηση πραγματοποιήσαν ελέγχους σε 680 άτομα, 87 οχήματα και 49 καταστήματα.

Ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ την «απομάκρυνση δυστυχισμένων άστεγων ανθρώπων από οποιοδήποτε κατάλυμα» αν προηγουμένως δεν έχουν εξασφαλιστεί κατάλληλοι χώροι αξιοπρεπούς στέγασης.

«Την ευθύνη για την ύπαρξη άθλιων χώρων που στοιβάζονται ανθρώπινες ψυχές, την έχει ακέραιη η κυβέρνηση με την έλλειψη σχεδίου υποδοχής και φιλοξενίας των κατατρεγμένων και τις πολιτικές γκετοποίησης και υποβάθμισης των λαϊκών γειτονιών», καταλήγει.

ΠΗΓΗ

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΩΝ "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ . ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ..... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ? ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ..... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΤΟΥΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQXu2lbeoGAm7ymIA9k52-mlDGrbcTzO4S1CR7VYgzC2YX6VA3_EH3AS_VqOPGWsKeDRvr3s8OUeLA_uDZ4OaMQUQ30X7Cn1SJBG8CMm_xBKs7nWahsBo6g2lFTlNJ_RJVAEkiT_fY6Zw/s320/%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9+%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: