16 Αυγ 2009

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ

Στη Ροδόπη αναμένεται ότι θα είναι ξανά υποψήφιος ο νυν βουλευτής κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, παρά το επεισόδιο με το συλλυπητήριο τηλεγράφημα που έστειλε με την ιδιότητα του προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη μειονότητα, με το οποίο καλούσε την Τουρκία να αναλάβει την τύχη της μειονότητας, καθώς θεωρείται πολύ ισχυρός στην περιοχή και μάλιστα ενδέχεται να απειλήσει την εκλογή του υπουργού κ. Ευρ. Στυλιανίδη.

Αφθαρτα πρόσωπα θέλει στα ψηφοδέλτια η Ιπποκράτους. Ποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν

06-egkenia

Υπερπροσφορά υποψηφίων στο ΠαΣοΚ

ΠΙΘΑΝΗ επάνοδος του ΠαΣοΚ στην εξουσία αυξάνει και την προσφορά υποψηφίων για τη συμμετοχή στα «πράσινα» ψηφοδέλτια. Η φιλοδοξία των επιτελών της Ιπποκράτους είναι τα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ να γεμίσουν με χρήσιμα, νέα, καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα. Η πρόθεση των συνεργατών του κ. Γ. Παπανδρέου είναι να επιλεγούν οι νέοι υποψήφιοι στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων και να γίνει μέσω των ψηφοδελτίων «άνοιγμα» στα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δουλειά σε βάθος με τα ψηφοδέλτια δεν έχει γίνει.

Ορισμένα από τα κριτήρια που αφήνονται να διαρρεύσουν από τις κομματικές συσκέψεις, π.χ. ότι «κόβονται» όσοι έλαβαν λιγότερες από 5.000 ψήφους στις τελευταίες εκλογές, αναστατώνουν τους ενδιαφερομένους καθώς είναι διαφορετικά
τα σταθμά στις μικρές και διαφορετικά στις μεγάλες περιφέρειες.

«Το Βήμα» συνεχίζει την καταγραφή των ονομάτων που άρχισε την περασμένη Κυριακή όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ, πλην των βουλευτών οι οποίοι θα είναι δικαιωματικά ξανά υποψήφιοι, με βάση τις συζητήσεις που γίνονται στις τοπικές κοινωνίες.

Μακεδονία και Θράκη

Στον Νομό Εβρου ακούγονται τα ονόματα του κ. Π. Ζαπάρτα και της κυρίας Σμαράγδας Μπιστίκη, ενώ για την υποψηφιότητά του δουλεύει και ο πρώην υφυπουργός κ. Απ. Φωτιάδης.

Στη Ροδόπη αναμένεται ότι θα είναι ξανά υποψήφιος ο νυν βουλευτής κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, παρά το επεισόδιο με το συλλυπητήριο τηλεγράφημα που έστειλε με την ιδιότητα του προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη μειονότητα, με το οποίο καλούσε την Τουρκία να αναλάβει την τύχη της μειονότητας, καθώς θεωρείται πολύ ισχυρός στην περιοχή και μάλιστα ενδέχεται να απειλήσει την εκλογή του υπουργού κ. Ευρ. Στυλιανίδη. Συζητούνται επίσης τα ονόματα του κ. Γ. Πετρίδη και της κυρίας Χρ. Μανωλιά.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgutezIb9i671Cb3rD1dMo_K4DetOpbopdFVQ3vSWQd8BkpFtuc5vezE3_xtcnNJ0AzI4bTH66U-7GavzMRuoz9RLWC8IDdVzKEoaIUXsmmZlS4ak5nzIWAtOBvO2WoJarC0jDVNskGAOA/s400/karaxasan_ekloges_toyrkikis_enosis_xanthis_15_4_2007.jpg

Στην Ξάνθη, όπου ο νομός στις ευρωεκλογές όχι μόνο έγινε «πράσινος» αλλά το ποσοστό της ΝΔ μειώθηκε κατά σχεδόν 16 μονάδες, ισχυρή υποψηφιότητα θεωρείται ο κ. Σ. Ξυνίδης, ενώ ακούγεται και το όνομα του κ. Τρ. Παπαδόπουλου . Σε τοπικό επίπεδο συζητείται και η κυρία Γκιουλ Καραχασάν, η οποία φαίνεται να έχει μεγάλες πιθανότητες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

ΠΗΓΗ

http://www.aegeantimes.gr/images/24780.jpg

Ακολουθεί το δημοσίευμα της “Μιλλιέτ”, όπου οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές, Χατζηοσμάν και Μάντατζη, δίνουν την δική τους οπτική γωνία για την πρόταση Κακλαμάνη, επιμένοντας στον ισχυρισμό τους για “τουρκική μειονότητα” και για “τούρκους της Θράκης”. Η έκπληξη μάλιστα βρίσκεται στο γεγονός συνέχισης της παραμονής τους ως βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…

Το να καταδειχθεί η φαιδρότητα και οι υποβόσκοντες πολιτικοί εκβιασμοί του διδύμου Χατζηοσμάν – Μάντατζη, μάλλον είναι κουραστικό λόγω της επαναλαμβανόμενης προκλητικότητας των δύο μουσουλμάνων βουλευτών αλλά κυρίως λόγω της κενής πολιτικής παρουσίας τους. Και η παρουσία τους είναι κενή, επειδή ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν τους μουσουλμάνους της περιοχής, αλλά τα συμφέροντα της Άγκυρας, όταν συνεχίζουν να αναφέρονται σε “τουρκική μειονότητα” και σε “τούρκους πολίτες”…

Οι βουλευτές της μειονότητας κινητοποιήθηκαν ύστερα από την σχισματική ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο πρώην πρόεδρος της βουλής, Κακλαμάνης. Οι Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη μετέφεραν στον Κακλαμάνη αυτοπροσώπως την αντίδραση και την ευαισθησία της μειονότητας στο σχετικό θέμα.

Οι δυο βουλευτές της μειονότητας αντέδρασαν στην ερώτηση, που κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, στις 13/7/09 και προκάλεσε τις αντιδράσεις της μειονότητας. Πέντε μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν πλήρως τις προσπάθειες των δυο βουλευτών μας.

Οι μειονοτικοί βουλευτές, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τεστίν Μάντατζη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Βουλή τον Κακλαμάνη την Τετάρτη 15 Ιουλίου για να συζητήσουν την ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή και έχει ως στόχο την ενότητα και την ομοψυχία της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν είπε τα εξής για τα όσα συζήτησαν με τον Κακλαμάνη: «Στις 15 Ιουλίου του 2009 επισκεφθήκαμε τον Κακλαμάνη στο γραφείο του στην Βουλή με τον φίλο μου τον βουλευτή Τσετίν Μαντατζή και του δηλώσαμε ότι είναι άτοπες, ατυχές και εξωπραγματικές οι δηλώσεις σχετικά με την περιοχή μας στην σχετική επερώτηση και ότι έχει απογοητευτεί και έχει στεναχωρηθεί αρκετά η μειονότητά μας.

Του δηλώσαμε ότι δεν έπρεπε να ήταν αυτή η ανταπόκριση στην εμπιστοσύνη που δείχνει η μειονότητα μας στο κόμμα μέσω των δύο μειονοτικών βουλευτών. Του μεταφέραμε ότι θα προκαλέσουν ζημιά παρά όφελος τέτοιου είδους δηλώσεις ύστερα από την εύνοια που έδειξε η μειονότητα στο κόμμα ειδικότερα στις ευρωεκλογές.

Του μεταφέραμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και στην μειονότητα μας και τα προβλήματα που έχουμε σχετικά με την ταυτότητα της μειονότητας μας και τα προβλήματα που έχουμε στο μειονοτικό εκπαιδευτικό σύστημα. Του εκφράσαμε λεπτομερώς τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα πάνω σε αυτά τα θέματα και το τι πρέπει να γίνει στο εξής».

Οι Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μαντατζή

Ο Τσετίν Μαντατζή δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα μας: «Πιστεύω ότι αυτή η επερώτηση ήταν αποτέλεσμα παραπληροφόρησης και λανθασμένης καθοδήγησης. Σαφώς και δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την ελεύθερη διατύπωση των απόψεων και εκτιμήσεων όπως προβλέπει άλλωστε η δημοκρατία και η ιδιότητα του Κακλαμάνη ως βουλευτή. Όμως και πάλι η δημοκρατία προβλέπει την προειδοποίηση απέναντι στα λάθη. Προειδοποιήσαμε τον Κακλαμάνη και του είπαμε ότι θα είναι προς όφελος όλων αν ρωτηθεί η γνώμη μας για τις επερωτήσεις που αφορούν την περιοχή μας και ότι σε αντίθετη περίπτωση θα χαλάσει η γαλήνη στην περιοχή, θα αποδυναμωθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και θα πάθει ζημιά η ειρηνική ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Το να βγαίνουν κάποια άτομα από την μειονότητα και να προσδιορίζουν μια διαφορετική ταυτότητα για τον εαυτό τους, είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα. Του είπαμε όμως, το να προσδιορίζουν κάποια άτομα μια διαφορετική ταυτότητα για τον εαυτό τους, δεν καταργεί την πραγματικότητα του ότι η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας μας αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι και ότι έχουν τουρκική συνείδηση, με λίγα λόγια η μειονότητα μας είναι τουρκική μειονότητα. Επίσης, τον ρωτήσαμε, γιατί δεν δείχνει και για την ΤΕΞ, που έχει πάνω από 4.000 μέλη, την ίδια ευαισθησία που δείχνει για τους συλλόγους που έχουν ιδρύσει μερικά άτομα.

Οι απόψεις που εκφέρονται στην επερώτηση του Κακλαμάνη δεν είναι οι επίσημες απόψεις του κόμματος. Είναι προϊόν προσπαθειών που προέκυψαν ύστερα από την παραπληροφόρηση και λανθασμένη καθοδήγηση των γνωστών δυνάμεων και των γνωστών πολιτικών της περιοχής μας, οι οποίοι ελπίζουν να έχουν οφέλη από την πόλωση που θα υπάρξει στην περιοχή μας».

Ο Μάντατζη δήλωσε ότι ελπίζει πως από δω και στο εξής τα αρμόδια άτομα θα είναι πιο προσεκτικοί και θα σέβονται τις αρχές της μειονότητας όταν πρόκειται να κάνουν εργασίες και δηλώσεις σχετικά με την περιοχή μας και σημείωσε : «Αν συνεχιστούν οι ίδιες στάσεις και κινήσεις, όπως είπα και στον Κακλαμάνη, πρέπει να είναι έτοιμοι να επιδέχονται και τα πολιτικά αποτελέσματα που θα φέρουν αυτά».

Ο Μάντατζη στο τέλος δήλωσε ότι ως βουλευτές της μειονότητας έδειξαν την απαραίτητη στάση που έπρεπε απέναντι σε τέτοιου είδους δηλώσεις που έχουν ως στόχο την εθνική ταυτότητα και την εκπαίδευση της μειονότητας μας και πρόσθεσε στα λόγια του ότι θα καθησυχάσει περισσότερο τον λαό μας αν και τα υπόλοιπα μειονοτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ εκφέρουν δημόσια και ξεκάθαρα την άποψη και την στάση τους. Ο κόσμος βρίσκει θετικές αυτές τις διαπιστώσεις του Μάντατζη και αναμένει να δείξουν και οι υπόλοιποι μειονοτικοί πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ την απαραίτητη στάση.

Η μειονότητα υποδέχτηκε με ικανοποίηση το να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις οι βουλευτές της μειονότητας απέναντι σε μια εξέλιξη που δεν εκφράζει την επίσημη άποψη του ΠΑΣΟΚ και προέκυψε μάλλον από μια εθνικιστική και αντιτουρκιστική μερίδα μέσα στο κόμμα.

Η Γκιουλμπεϊάζ Καραχασάν, ο Ιρφάν Χατζίγκενε, ο Τζελαλεττίν Ντουλγκέρ, ο Ορχάν Σαλίχογλου και ο Ιρφάν Οζούν, είναι τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, που υποστήριξαν πλήρως τις προσπάθειες των δύο βουλευτών“.

http://static.ideefixe.com/images/24/24631_2.jpg

Η ερώτηση του Απόστολου Κακλαμάνη στη Βουλή για τους Πομάκους

Με επιστολή που απέστειλε πρόσφατα προς το σύνολο της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ο πολιτιστικός σύλλογος Πομάκων νομού Ξάνθης (την οποία επισυνάπτω), περιγράφει τη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην περιοχή της Θράκης, εξαιτίας της διαχρονικής αβελτηρίας της ελληνικής πολιτείας και της εντεινόμενης αποθράσυνσης του τουρκικού κράτους και όσων λειτουργούν ως «πέμπτη φάλαγγα» της Τουρκίας στο εσωτερικό της χώρας μας.

Θύματα αυτής της κατάστασης είναι και οι συμπολίτες μας Πομακικής καταγωγής, τα ανθρώπινα δικαιώματα των οποίων παραβιάζονται και καταπατούνται συστηματικά από τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου, χωρίς η ελληνική πολιτεία να παρεμβαίνει, όπως έχει υποχρέωση από το εσωτερικό και το διεθνές δίκαιο, ειδικότερα δε από τη συνθήκη της Λωζάνης. Στην επιστολή του, ο πολιτιστικός σύλλογος Πομάκων νομού Ξάνθης περιγράφει τη συστηματική επιχείρηση εξαφάνισης της Πομακικής εθνοτικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής και γλωσσικής ταυτότητας, επιχείρηση πτυχές της οποίας θα έπρεπε ήδη να έχουν απασχολήσει και την ελληνική δικαιοσύνη.

Επειδή η Ελλάδα έχει πλήρως αποδεχθεί, ενσωματώσει και εφαρμόζει το σύνολο των διεθνών συμβάσεων και την ευρωπαϊκή νομοθεσία που εγγυώνται την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων. Επειδή η προστασία των δικαιωμάτων αυτών αποτελεί υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας.

Επειδή η υποχρέωση αυτή δεν μπορεί να εξαντλείται στη μία από τις τρεις συνιστώσες της μουσουλμανικής μειονότητας που περιγράφεται από τη Συνθήκη της Λωζάνης – δηλαδή τους τουρκογενείς – αλλά πρέπει να εφαρμόζεται εξίσου και για τις άλλες δύο, δηλαδή τους Πομάκους και τους Ρομά.

Ερωτώνται οι κ. υπουργοί: Τι μέτρα πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να συμμορφωθεί το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της διπλωματικής του αποστολής και να σταματήσει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μας. Ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ώστε να κατοχυρωθούν στην πράξη τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών Πομακικής καταγωγής και συγκεκριμένα:

Εάν σκοπεύει να προχωρήσει στην αναγνώριση της Πομακικής ως ισότιμης γλώσσας της μειονότητας μαζί με τα Τουρκικά και ως γλώσσα διδασκαλίας στα μειονοτικά σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Εάν και πότε πρόκειται να λειτουργήσει στα Πομακοχώρια Δημόσιο ελληνικό σχολείο, ώστε οι έλληνες μαθητές Πομακικής καταγωγής να διδάσκονται από το Δημοτικό τα μαθήματά τους, τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Πομακική γλώσσα.

ΠΗΓΗ


ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?

Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ "ΕΥΝΟΙΑ" ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ?


ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.


ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΧΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.


ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.


ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.


ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ : Ο κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.


http://www.yenihaber.be/photcat/photos/084/p_08426_o.jpg

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ :


ΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ?


ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ?


ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ?


ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ?


ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ?


ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ? ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ή ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ?


ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΙ ΚΑΙ "ΘΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.


http://80.190.202.79/pic/t/trakyacumhuriyeti/trakya.jpg

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ TOY PAN-HELENIK SOSYALIST HAREKET ΑΠΟ ΤΟΥΣ RUM TOY VILAYET TRAKYA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: