11 Ιουλ 2009

Γιατί η Θράκη μετατρέπεται σταδιακά σε τούρκικη αποικία…


Η Θράκη δυστυχώς, όπως θ’ αναφέρω συγκεκριμένα γεγονότα, είναι …αποικία της Τουρκίας και την κάνανε οι άρχοντες Έλληνες της εξουσίας.

Απόδειξη 1η: Ο γενικός πρόξενος στην Τουρκία Μουσταφά Σαρινίτς σε όλες τις τουρκικές εκδηλώσεις που γίνονται από τους ανθέλληνες, Έλληνες μουσουλμάνους, πηγαίνει πάντοτε σαν καλεσμένος. Και βέβαια μιλάει σα να βρίσκεται σε τούρκικο έδαφος. Ιδού τί είπε στο ισλαμικό σχολείο στον Κέχρο στα Ελληνόπουλα: «Είστε το μέλλον της Τουρκίας, είστε Τουρκόπουλα, να διατηρήσετε τον τουρκισμό μας». Είναι δυνατόν τους Πομάκους να τους θεωρεί Τούρκους, που έφθασε η ανιστόρητη προπαγάνδα; Εδώ τον Όμηρο τον κάνανε Τούρκο και τον είπανε Ομέρ.

Απόδειξη 2η: Ο ψευτομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ – Μετέ χωρίς να έχει την έγκριση του ελληνικού κράτους αυτοβαφτίστηκε «Μουφτής» και κάνει τουρκική πολιτική γυρίζοντας στα χωριά. Ακόμα, μιλάει για την μητέρα πατρίδα Τουρκία και κατηγορεί την ίδια του την πατρίδα την Ελλάδα.

Απόδειξη 3η: Τα εγκαίνια που έκανε η νέα τράπεζα της Τουρκίας για να λειτουργήσει στην πλατεία Κομοτηνής: οι υπεύθυνοι της τράπεζας θεώρησαν την πόλη της Κομοτηνής, τούρκικη. Στείλανε στους Έλληνες διοικούντες προσκλήσεις γραμμένες στα Τούρκικα – Αγγλικά. Τους πέρασαν για Τούρκους, όχι Έλληνες. Οι Έλληνες άρχοντες της εξουσίας: νομάρχης, δήμαρχος, φορείς συλλόγων κτλ, όχι μόνο δεν τις στείλανε πίσω ως ανθελληνικές και αντ’ εθνικές, αλλά μερικοί τους χειροκρότησαν, όπως ο νομάρχης Α. Γιαννκίδης, που έστειλε στα εγκαίνια τον αντινομάρχη Κωνσταντίνο Κατσιμίγα και ο δήμαρχος κ. Κοτσάκης τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Μιχελή. Όλοι οι άλλοι σιώπησαν, καμιά δημόσια αποδοκιμασία δεν έγινε. Ευτυχώς, ένας μόνο είχε την τόλμη και το θάρρος να φανεί έμπρακτα ότι είναι γνήσιος Έλληνας, ο νυν περιφερειάρχης Δ. Σταμάτης: έστειλε πίσω τις προσκλήσεις ως απαράδεκτες, έκανε δημόσια αποδοκιμασία και βέβαια και άλλες ενέργειες στους αρμόδιους στην Αθήνα για την αντ’ εθνική αυτή συμπεριφορά των αρμόδιων της τουρκικής τράπεζας στο χώρο της Ελλάδας.

Συμπέρασμα: Για τις τρεις αληθινές ανθελληνικές αντ’ εθνικές αποδείξεις στον τόπο της Θράκης που έπραξαν οι παραπάνω και συνεχίζουνε –δυστυχώς- να πράττουν. Είδατε καμία ενέργεια, αποδοκιμασία, τιμωρία, απέλαση από τους Έλληνες διοικούντες; Όχι, βέβαια; Ούτε ο εισαγγελέας επενέβη για την παραποίηση επαγγέλματος του Μουφτή, ούτε καμία ενέργεια για την απέλαση του Τούρκου πρόξενου για αντ’ εθνικές πράξεις στο χώρο της Ελλάδας, ούτε και για το κλείσιμο της τουρκικής τράπεζας για ανθελληνική «ξεφτίλα»; Αν οι ανωτέρω τα κάνουν αυτά σε όποια άλλη χώρα, τότε σε 24 ώρες θα τους είχανε στείλει «σηκωτούς» στην Τουρκία και η τράπεζα θα είχε κλείσει για πάντα. Οι γνήσιοι έλληνες της εξουσίας σαν τον περιφερειάρχη, δεν υπάρχουν. Κοντά στο συμφέρον, στην ψήφο των εδώ μουσουλμάνων φωνάζουνε: «Ζήτω η Τουρκία, κάτω η Ελλάδα». Είναι δυνατόν να φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου και αυτός να με βρίζει και αντί να τον διώξω με τις κλοτσιές, του κάνω καφέ καθισμένο σε πολυθρόνα και τον χαϊδεύω;
Να γιατί η Θράκη είναι Τούρκικη αποικία. Την κάναμε εμείς, όχι οι Τούρκοι!

Γιώργος Κεφαλίδης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: