11 Ιουλ 2009

Ισλαμικό νόμο επιβάλλει η Χαμάς

Απόπειρα έμμεσης επιβολής του ισλαμικού νόμου (σαρία) καταγγέλλουν ορισμένοι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας, έπειτα από ενέργεια της αστυνομίας της Χαμάς η οποία προκάλεσε έντονες ανησυχίες. Μια γυναίκα, η οποία έκανε βόλτα στην αμμουδιά παρέα με τρεις φίλους της, είχε την ατυχία να πέσει σε περίπολο. Σύμφωνα με μαρτυρία της, οι τρεις άνδρες, εκ των οποίων κανείς δεν ήταν συγγενής της, συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο τμήμα, ξυλοκοπήθηκαν και υποχρεώθηκαν να υπογράψουν δήλωση ότι στο εξής «θα απέχουν από ανήθικες πράξεις». Ηταν η πρώτη φορά που επενέβη για παράβαση του ισλαμικού νόμου η αστυνομία της Χαμάς. Ως τώρα περιοριζόταν σε διακριτικές συστάσεις, π.χ. προς τους καταστηματάρχες, από τους οποίους ζητούσε να μην αναρτούν διαφημιστικά πόστερ ξένων εταιρειών όπου απεικονίζεται προκλητικά το γυναικείο σώμα και να μην εκθέτουν γυναικεία εσώρουχα στις βιτρίνες τους.

Πίσω, όμως, από τους Κέρβερους της ηθικής κρύβονται αυτοί που θέλουν να εμπεδώσουν την πολιτική κυριαρχία τους ψαλιδίζοντας τις ατομικές ελευθερίες, ψιθυρίζουν μεταξύ τους ορισμένοι παλαιστίνιοι πολίτες.

ΠΗΓΗ

http://www.avgi.gr/images/photoarchive/2007/6/12/1181674965-01108_low.jpg

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΑΜΑΣ" ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΑΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΓΗΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ?

http://eksapodo.files.wordpress.com/2008/03/gaza11.jpg

ΙΣΜΑΗΛ ΧΑΝΙΓΙΑ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ , ΗΓΕΤΗΣ ΧΑΜΑΣ
ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΖΑΧΑΡ : ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ
ΜΑΧΕΡ ΑΛ ΧΟΛΥ : ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ , ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΑΚΡΑΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΤΑΧ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΣΑΡΙΑ.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: