7 Ιουλ 2009

"Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη"

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"

Κείμενο - απάντηση στο πρόσφατο άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, μας στάλθηκε από τον δικτυακό τόπο του Ρεσάλτο.

Η δημοσίευση του παρόντος κειμένου είναι απόδειξη πως το παρόν ιστολόγιο, όπως και τα περισσότερα ιστολόγια της χώρας, προάγουν τον διάλογο και την συζήτηση, την αντιπαράθεση, με ιδεολογικά και πολιτικά επιχειρήματα κι έτσι μπορούμε όλοι μας να προχωρούμε προς ένα αύριο, μέσα από πληρέστερη ενημέρωση και όχι με στρατηγικές κινήσεις που αποφασίζονται σε κομματικά γραφεία και για τις οποίες δεν ενημερώνεται ποτέ ο κυρίαρχος λαός, που πάντα καλείται να "πληρώσει τη νύφη" των επιλογών των πολιτικών αρχόντων της χώρας.

http://www.topontiki.gr/Pontiki/images/stories/06.09.2k7/Epik%203-4.jpg

Το κείμενο του Ρεσάλτο
Η παθητική υπακοή και η λατρεία προς τον αρχηγό είναι «ήθη» βγαλμένα μέσα από τα φασιστικά ιδεολογήματα του ολοκληρωτισμού. Είναι «ήθη» που κατασκευάζουν δούλους και λακέδες…
Στις «ακροδεξιές», κομματικές καρικατούρες αυτή η «ηθική» παίρνει τη μορφή της κακόγουστης γελοιογραφίας. Ακριβώς γιατί τα κόμματα αυτά είναι κόμματα «πρόσωπα», δίχως καμία οργανική σύνδεση με τη λαϊκή, υστερική απελπισία, η οποία αποτελεί και το κοινωνικό βάθρο ενός αυθεντικού φασιστικού κόμματος.
Αυτό το «κοινωνικό υλικό» της απελπισμένης υστερίας το οργανώνουν οι πλανητικοί μηχανισμού της Νέας Τάξης σήμερα, με τα «αριστερά» γρανάζια, τα «τάγματα εφόδου» και τις «ακροδεξιές» καρικατούρες τις οποίες προβάλλουν αφηνιασμένα, αλλά και τις ανεμίζουν σαν «σκιάχτρα».
Ο Καρατζαφέρης είναι μια τέτοια «ακροδεξιά» καρικατούρα, το αναγκαίο αναλώσιμο «γραναζάκι» για την πιο αποτελεσματική λειτουργία της καθεστωτικής απάτης και των προβοκατόρικων παρακρατικών προβοκατσιών.
Σαν καρικατούρα, συνεπώς, αποτυπώνει όλο το γελοιογραφικό «φασιστικό» αμοραλισμό και τυχοδιωκτισμό, όλα τα «ήθη» του υμνολογικού λιβανίσματος στον «αρχηγό». Εδώ ο «αρχηγός» δεν αποφασίζει και διατάσσει μόνο, αλλά είναι αυτός, ο μοναδικός το κόμμα!!!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ :

ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΙΝΗΜΑΤΙΑ (ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ) ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ (ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ).

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ (ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :

- ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΝΔ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

- Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

- "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ" ΕΚΔΙΩΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ , ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΔΗΛ. ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ" ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ (ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ).

- ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

- ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ (ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΔ) ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

- ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΝΩΜΕΝΗ" ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΗΜΙΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

- ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ? ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΤΛ.

- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ) ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ". Η "ΠΑΛΗ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΜΕΓΑΛΟΙ" , ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ , ΕΣΑΕΙ.

ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: