4 Ιουν 2009

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΡΟΝΟ"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdcYMqksAy0DIajk-sOKvfixCDukmQ2rk8d2z0Oqb8edoZZEKmuyirdpePOBroJiH_KKy-_QwK3CXcDNdl65hBDvZI9psc3UQnCEWGfCP_W6QBoduN8r6tVR-QV52Kud_JveVjPNaIX5A/s400/HACIOSMAN.JPG

Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ το βρήκε το κόλπο. Κατάφερε να ασχοληθούν μαζί του όλοι λίγο πριν τις ευρωεκλογές με την ανακοίνωση που εξέδωσε ως πρόεδρος της Άτυπης Συμβουλευτικής Επιτροπής και προέτρεπε τους μουσουλμάνους να ρίξουν «λευκό» στην κάλπη.

-Βέβαια η στάση αυτή που οξύνει τα πράγματα, είναι βούτυρο στο ψωμί του ψευτομουφτή, που είναι γνωστός ο ρόλος του και η πολιτική που εφαρμόζει με εντολές του προξενείου.
-Και σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσει σκληραίνοντας περισσότερο την στάση του και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θέλει να χειραγωγήσει και να υποδείξει με εκβιασμούς ότι έχει ηγετικό ρόλο στη μειονότητα.
-Δεν θα ασχοληθούμε όμως σήμερα με τον ψευτομουφτή που θεωρούμε αδιανόητο να …πλαστογραφεί, να παραποιεί και να υποδύεται έναν ρόλο με το έτσι θέλω, γιατί η ελληνική πολιτεία έπρεπε να τον επαναφέρει σε τάξη εδώ και πολύ καιρό και να μην ανέχεται την γνωστή ανθελληνική του δράση.

-Θα ασχοληθούμε όμως με όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή, ενώ είναι στελέχη εν ενεργεία πολιτικά των δύο μεγάλων κομμάτων.
-Πρώην και νυν βουλευτές που συντάσσονται πλήρως με τέτοιες ακραίες απόψεις και τον βιασμό της συνείδησης των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, προσπαθώντας να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους και να συμμετέχουν σε ένα ψηφοθηρικό παιχνίδι για τα δικά τους συμφέροντα.
-Και να παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας μουσουλμάνους να μην ακούσουν τα παπαγαλάκια της Άγκυρας και να ρίξουν λευκό στον ψευτομουφτή και την παρέα του.
-Όσο για τους βουλευτές εν ενεργεία και τα πολιτικά στελέχη, ας αναλάβουν τα κόμματα που τους φιλοξενούν, να τους παροτρύνουν να τοποθετηθούν δημόσια.
-Και όχι να λαμβάνουν αποφάσεις κεκλεισμένων των θυρών με τον μανδύα μιας επιτροπής χωρίς νομική υπόσταση και σκοτεινό ρόλο, που λειτουργεί ως μπαμπούλας, αυθαίρετα και με μαφιόζικο τρόπο.

-Πάντως για να μην ψάχνετε για τους δύο που ψήφισαν κατά της απόφασης, σας ενημερώνουμε ότι ήταν μάλλον ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος πρόσφατα μέσω ΝΔ Ορχάν Χατζηϊμπράμ νομικός της ΤΕΞ και ο πρόεδρος μιας σχολικής επιτροπής στην Ξάνθη Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.
-Και το βάρος της ευθύνης για αυτή την απόφαση της Συμβουλευτικής το φέρνει ακέραια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο μόνος που συμμετείχε στην προχθεσινή συνεδρίαση, αφού ο κ. Μάντατζη έλειπε… στην Τουρκία.

-Και βέβαια στην μαϊμού αυτή συνεδρίαση συμμετείχαν μόνο… οκτώ άτομα και οι υπόλοιπες 34 υπογραφές μπήκε με περιφορά και με τσαμπουκά.
-Ο κ. Χατζηοσμάν όμως ήταν από τους πρωτεργάτες της ιδέας του λευκού για τις ευρωεκλογές, όχι τόσο γιατί κόπτεται για τα δίκαια που ζητά για την μειονότητα η Συμβουλευτική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, αλλά για να κόψει το δρόμο για την πολιτική σκηνή της Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

-Ζήτησε δηλαδή ένας βουλευτής εν ενεργεία του ΠΑΣΟΚ από την μειονότητα να ζημιώσει εκλογικά το κόμμα του για προσωπικά του οφέλη.
-Ήδη αυτό είχε γίνει γνωστό και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι από προχθές ο βουλευτής δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.
-Ίσως νόμιζε και αυτός όπως πριν λίγο καιρό ο κ. Μάντατζη ότι όλα αυτά δεν γίνονται γνωστά πέραν του σιναφιού της Συμβουλευτικής Επιτροπής.
-Κάποιοι σύντροφοι όμως τα διέρρευσαν για να εκθέσουν τον βουλευτή για δικούς τους λόγους και ο κ. Χατζηοσμάν μάλλον πρέπει να αιτιολογηθεί στα όργανα του κόμματος και να παρουσιάσει το μαύρο για άσπρο.

-Οι δικαιολογίες όμως στέρεψαν και το ΠΑΣΟΚ είναι υποχρεωμένο να λάβει πλέον αποφάσεις.
-Βέβαια ο κ. Χατζηοσμάν την πάτησε κυριολεκτικά, αφού δέχτηκε τα βέλη στην συνεδρίαση του έτερου ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπράμ Σερήφ, που πρότεινε στην ομήγυρη των οκτώ και τον κ. Χατζηοσμάν το λευκό να υιοθετηθεί σαν λύση διαμαρτυρίας και στις επόμενες εθνικές εκλογές.
-Ο κ. Χατζηοσμάν εξεγέρθηκε σε μία τέτοια απόφαση που ενδεχομένως θα τον βρει εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές και δεν θα του εξασφαλίσει την βουλευτική αποζημίωση που χρίζει ως εύλογο χρόνο δύο βουλευτικές θητείες.
-Αλήθεια κ. βουλευτά, μήπως πρέπει επιτέλους να πάρετε θέση δημόσια και να απολογηθείτε ανοικτά τόσο στο κόμμα σας, όσο και στους συμπολίτες μα που βαρέθηκαν κάποιους να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους ερήμην;

Αλλαγές είχαμε πρόσφατα στο τιμόνι της προεδρίας της «Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.
-Για πρώτη φορά αναλαμβάνει ως πρόεδρος ένας επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και λειτουργεί εταιρεία εισαγωγής σιδήρου με έδρα την Αθήνα.
-Μάλιστα φέρεται ως συνέταιρος πρώην πολιτικού στην περιοχή μας. Ο κ. Φαχρή ίσως για πρώτη φορά σπάει την παράδοση όπου ως πρόεδρος σε αυτή την γνωστή για την δράση της Ομοσπονδία ήταν συνήθως δάσκαλοι και καθηγητές που είχαν απολέσει την ιθαγένειά τους.
-Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία αυτή συνδέεται στενά με κινήσεις που γίνονται στην περιοχή μας για την ίδρυση ομάδων, συλλόγων και εταιρειών που θέλουν να αναδείξουν την «τουρκική καταγωγή» των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.

-Το τι σημαίνουν οι αλλαγές και τι σηματοδοτούν, μάλλον θα το δείξει ο καιρός. Όχι βέβαια κάτι καλό για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: