6 Ιουν 2009

ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΤΟ ΥΠΕΞ Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ" ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΡΙΤΣΑ)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8n0Cjgucal97bNi61PlpL7NO_IqTpaTo8XaOxokt3fijmTXUru1a2NfKXZQeBw-sDHaDBHJRYJMUg0b5mPqgDhJWgwjKQn0JXFn897aViMx062WQDMWO7iJbn5zvFEhP5xD1TrfNjb7c/s668/IMG_0003.jpg

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙNEWS :

Ενώ ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης ετοιμάζεται να χρεωθεί (μεταξύ άλλων) το αυριανό αποτέλεσμα και δηλώνει ότι «δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια» και (σημαντικότερο) το ίδιο κάνει και η Ντόρα, το μεγάλο ερώτημα για κάθε σκεπτόμενο ψηφοφόρο είναι ποιος έκρινε τελικά το αυριανό αποτέλεσμα.

Ποιος επηρέασε την αποσυσπείρωση της ΝΔ την τελευταία στιγμή, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τάση μείωση της διαφοράς;

Παίζουν (μόνο) οι δημοσκόποι παιχνίδια και οι διαπλεκόμενοι χορηγοί τους - οπότε να μην πιστεύουμε κανέναν, εκτός του αείμνηστου Χαρίλαου που έλεγε ότι κάλπη είναι γκαστρωμένη και κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει;

Ή παίζονται και άλλα παιχνίδια που δεν είναι ορατά με τα μάτια του ποιμνίου που ψηφίζει;

Όλοι ξέρουν ότι συνυπεύθυνοι για το σκάνδαλο της Ζήμενς (και Ιντρακόμ, να μην ξεχνάμε) το οποίο οδήγησε στα μαύρα ταμεία και όσα συμβαίνουν σήμερα είναι η Οικουμενική (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ) και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που άνοιξαν τον δρόμο και η κυβέρνηση Σημίτη που υπέγραψε τις συμφωνίες. Ο κρατούμενος σήμερα Σκαρπέλης, ήταν κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο ισχυρός άντρας του ΟΤΕ από το 1994 μέχρι το 2004. Ο καταζητούμενος Καραβέλας ήταν οικονομικός διευθυντής της Siemens μέχρι το 1999 (κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ). Οι συμβάσεις που ερευνά ο ανακριτής υπεγράφησαν όλες επι κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ (1998 - 2003).

Τι βλέπουμε όμως να γίνεται την τελευταία εβδομάδα; Η Ντόρα να στρέφει τα πυρά της αντιπολίτευσης επάνω της επειδή δεν παρέδωσε εγκαίρως το περίφημο σήμα για τον Καραβέλα. Καταφέρνει έτσι, αντί όλοι να μιλάνε για τον Σκαρπέλη και τους άλλους του ΠΑΣΟΚ που οδηγούνται στα δικαστήρια, να μιλάνε για τη ΝΔ που «φυγάδευσε» τον άνθρωπο που έκανε τα ντηλς με το ΠΑΣΟΚ !!!.

Και επειδή προφανώς αυτός δεν έφτανε βλέπουμε (μετά τις ενέργειες της αδέκαστης δικαιοσύνης) τα καημένα τα παιδάκια του Καράμπελα να βγαίνουν στην τηλεόραση καθημερινά και όλος ο κόσμος να διαμαρτύρεται για την «ανάλγητη ΝΔ». Τον Τσουκάτο όμως τον κάλεσαν για την άλλη εβδομάδα, όταν οι ευρωεκλογές θα έχουν γίνει και ούτε του έβαλαν καν περιοριστικούς όρους.

Και φυσικά ο αντικειμενικός Τύπος αποφεύγει να εξηγήσει στους αναγνώστες του (για να μην τους μπερδέψει προφανώς) για το πότε υπεγράφησαν οι συμφωνίες για τις οποίες πολιτικοί φέρονται ότι λαδώθηκαν , σε ποιο κόμμα ανήκαν οι κατηγορούμενοι, αν υπήρξαν άλλες διώξεις που μπήκαν στο αρχείο κλπ κλπ.

Ο καθένας φυσικά δικαιούται να έχει τις εκτιμήσεις του και τις απόψεις του. Η γνώμη μας όμως είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενική εκτίμηση του τι συμβαίνει με την υπόθεση της Ζήμενς, τη διαφθορά και την διαπλοκή (άρα και αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα της κάλπης), αν δεν μπουν όλα τα χαρτιά στο τραπέζι.

Αλλά αυτό θα είναι ίσως το μόνο θετικό (για εμάς) αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας. Η υπόθεση της Ζήμενς είναι πλέον δύσκολο να συγκαλυφθεί.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ : "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: