12 Ιουν 2009

Έβαλαν Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Κύπρο στον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας!

http://assets.in.gr/assetservice/Image.ashx?c=11460264&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=800

ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
τη Ρόδο και ολόκληρη την Κύπρο περιέλαβαν οι εθνικιστές της Τουρκίας στον χάρτη εθνικών συνόρων Μisak-Ι Μilli, τον οποίο απέστειλαν ταχυδρομικώς σε Κούρδους βουλευτές.

Οι βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος DΤΡ έλαβαν ταχυδρομικώς τον φάκελο με τον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας. Αποστολέας οι Αlperen Οcaklari Καισαρείας, η οργάνωση νέων του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (ΒΒΡ) της Τουρκίας. «Ένα βράδυ μπορεί ξαφνικά να έρθουμε» αναγράφεται στον χάρτη, τον οποίο οι βουλευτές έδωσαν στη δημοσιότητα, χωρίς όμως να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Στον ίδιο χάρτη αναγράφεται επίσης: «Δεν θα ξεχάσουμε τα εθνικά σύνορα Μisak-Ι Μilli, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν». Και στον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας περιλαμβάνονται εκτός από τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, εδάφη του Βορείου Ιράκ, εδάφη της Συρίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Γεωργίας και της Βουλγαρίας!

Οι βουλευτές του DΤΡ εξέλαβαν το μήνυμα των εθνικιστών ως απειλή και αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Αν και όπως οι ίδιοι λένε δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται απειλές από την ίδια οργάνωση. Θα ζητήσουν αποζημίωση και θα προσφέρουν τα χρήματα στο κόμμα τους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: