16 Μαΐ 2009

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ: Το τουριστικό προφίλ του Έβρου παρουσιάστηκε σε στελέχη της ρωσικής εταιρείας Trans-Neft

Το τουριστικό προφίλ του νομού Έβρου παρουσίασε ο νομάρχης Νικόλαος Ζαμπουνίδης σε πολυμελή αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών της ρωσικής εταιρείας Trans-Neft, στη διάρκεια της συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη νομαρχία. Η επίσκεψη των διευθυντικών στελεχών της Trans-Neft και 17 θυγατρικών της εταιριών, από τη Μόσχα μέχρι την Πετρούπολη και το Βλαδιβοστόκ, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τουριστικής προβολής που έκανε η νομαρχία Έβρου πριν από ένα μήνα στην Μόσχα, με στόχο την προσέλκυση στην περιοχή του Έβρου για διακοπές, στελεχών και προσωπικού ρωσικών εταιριών.

«Παρουσιάσαμε στα διευθυντικά αυτά στελέχη τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας, τις ομορφιές της και τις υποδομές που διαθέτει για να τους πείσουμε ότι πραγματικά αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος και να περάσει εδώ τις διακοπές του. Δεν το ζητάμε αυτό από τις εταιρείες σαν ανταποδοτικό χαρακτήρα για το έργο του πετρελαιαγωγού, αλλά επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι η περιοχή μας είναι ένας πολύ καλός τουριστικός προορισμός. Είναι πανέμορφη περιοχή, έχει καταπληκτικές παραλίες, σύγχρονα ξενοδοχεία, ζεστούς ανθρώπους και όσοι την επισκεφθούν θα μείνουν εντυπωσιασμένοι και θα γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές της», δήλωσε ο νομάρχης Έβρου κ. Ζαμπουνίδης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του τμήματος Διοίκησης και Προσωπικού της Trans-Neft Άλεξ Περετέικο ευχαρίστησε το νομάρχη για τη θερμή υποδοχή που τους έγινε και η οποία, όπως είπε, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλή η υποδοχή της τοπικής κοινωνίας.
«Όταν επιστρέψουμε στις περιοχές μας θα μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας για την όμορφη περιοχή σας και πιστεύω ότι η κεντρική εταιρεία και οι 17 θυγατρικές της θα εγκρίνουν να έρθουν εδώ για να περάσουν τις διακοπές οι υπάλληλοί τους. Εμείς θα βοηθήσουμε και από τη δική μας πλευρά, να δρομολογηθούν πτήσεις από τη Μόσχα προς την Αλεξανδρούπολη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε ώστε με μεγάλη ευχαρίστηση στελέχη και προσωπικό να επισκεφθούν την περιοχή σας».

Τα διευθυντικά στελέχη της Trans-Neft, θα επισκεφθούν ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης και θα ξεναγηθούν στην περιοχή, ενώ είχαν συναντήσεις και με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμο και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γεώργιο Αλεξανδρή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: