16 Μαΐ 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ?

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ .... ΟΜΩΣ :

ΤΟ INDYMEDIA ΣΙΩΠΑ ....
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΩΠΑ .....
ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ .....
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΣΙΩΠΟΥΝ ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΒΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ? ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ .... ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ


ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ :

Να τιμωρήσουν το κόμμα των πλουσίων ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας
«Στη χώρα μας υπάρχει ένα κόμμα που είναι κυρίαρχο. Δεν κατεβαίνει στις εκλογές, δεν λαμβάνει μέρος στις δημοσκοπήσεις. Είναι το κόμμα των πλουσίων. Αρχηγούς του έχει τον κ. Προβόπουλο, τον κ. Δασκαλόπουλο, τον κ. Μίχαλο, τον κ. Μυλωνά. Όραμά του τις συντάξεις των 200 ευρώ και τους μισθούς των 500 ευρώ, την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, τη συρρίκνωση των εργασιακών σχέσεων, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Οπαδούς του έχει τα μεγαλοστελέχη των δύο κομμάτων εξουσίας, τα εκάστοτε οικονομικά επιτελεία, είτε των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είτε την ΝΔ» είπε ο κ. Τσίπρας.
Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να τιμωρήσουν το κόμμα αυτό στις ευρωεκλογές: στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα «που θα μπορέσει να αποτρέψει την διαιώνιση της κυριαρχίας αυτού του περίεργου κόμματος που μας κυβερνάει αλλά δεν φαίνεται πουθενά».

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ "ΤΟΥΣ" ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ "700" ? ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ?

http://antigeitonies2.pblogs.gr/files/211786-981203_b.jpg

ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ

Α ΡΕ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ Ο ΤΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: