6 Μαΐ 2009

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ..... , ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Μη κερδοσκοπικός –διαπολιτισμικός-
πολυπολυτισμικός-κοινωνικός φορέας
Αριθμ. Εγκρ. : 6354/1997
Αριθμ. Πρωτ.: 9ΠΣ17/17109
Αθήνα : 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Φίλες-οι και Μέλη της Κοινότητας Μουσουλμάνων Ελλάδας,

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι η Κυβέρνηση του κου Κ. Καραμανλή και γενικότερα το 2007 με το νόμο 3536/07 , αλλά και τους εγκύκλιους που βγάζει κάθε ημέρα για τους Μετανάστες-Πρόσφυγες, μας φημίζει «άλλες» εποχές και τα «φερμάνια» των Σουλτάνων επί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Αυτό, όμως, περιορίζει τα δικαιώματα των Αλλοδαπών Μεταναστών & Προσφύγων στην Χώρα μας και σήμερα την φωνή των κοινωνικών-συνδικαλιστικών φορέων.
Είναι γνωστό σε όλους μας, σύμφωνα με το νόμο 3536/07 η Ελληνική Πολιτεία μας, λήστεψε χιλιάδες μετανάστες με παράβολα των 150 Ευρώ και λοιπά έξοδα, με το πρόσχημα ότι θα τους δώσει «άδειες διαμονής» σ΄αυτό το τόπο. Αυτό έχει καταγγελθεί από όλους τους κοινωνικούς φορείς και εργατικά συνδικάτα σ΄αυτό το τόπο, άσχετα προελεύσεως, με τι μόνοι διαφορά, ουδείς τόλμησε την υπόθεση της κλοπής να την καταγγείλει επώνυμα και να τη στήλη στα δικαστήρια, προκειμένου να νομιμοποιηθούν
αυτοί οι άνθρωποι.


Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων Ελλάδας «Η Φιλότητα» πιστεύουμε στην παροιμία που λέει:

« Ο Θεός αγαπά των κλέφτη, αλλά και των νοικοκύρη».

Μέσα στα πλαίσια αυτά, μια υπόθεση που έχει να κάνει με τις κλοπές του 2007 εκμέρους την Πολιτεία μας σε βάρους των ξιπόλητων, άστεγων, ανήλικων, ΑΜΕΑ και ξεριζωμένων ανθρώπων Προσφύγων-Μεταναστών,…κλπ., βρίσκεται στα δικαστήρια και στην Ελληνική Δικαιοσύνη μας.
Επίσης, αυτοί που σχεδίασαν το σχέδιο της «κλοπής» των Προσφύγων-Μεταναστών σ’ αυτό το τόπο μας, δεν είναι παρά μόνο του Υπουργείο Εσωτερικών, Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και μέσα από την επικείμενη, ρατσιστική και σοβινιστική δίκη αυτή, που θα γίνει στις 29-01-2009 στα δικαστήρια (πρώην Σχολή Ευελπίδων), ώρα 09.00 πμ, κτήριο 9, Αίθουσα 4, δικάζεται στο Τριμελές Πλημοιδικειο Αθηνών το πρωί και θέλουν να την βγάλουν οι κύριοι αυτοί καθαρή.
Σκοπό έχουν και σκοπεύει: -την φίμωση των Μουσουλμάνων, -την μη έκφραση μας, -την μην παρέμβαση μας, -την αμφισβήτηση και την προσφορά μας εδώ και δώδεκα χρόνια, -την εξόντωση μας, -την σιωπήσει μας,….κ.α..
Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν εσείς το επιτρέψετε.
Επίσης δίπλα σε όλα αυτά τα παραπάνω, η Κυβέρνηση του κου Καραμανλή και γενικότερα, θέλουν να δώσουν τέλος στον «άλλο,-η» συμπολίτη σ’ αυτό το τόπο, στην ουδέτερη φωνή και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Σωματεία, Συλλόγους και κοινωνικούς φορείς που δεν υποκύπτουν ή δεν είναι υποκείμενα.
Προκειμένου να σταματήσει αυτή η «αλαζονεία» σε βάρος των «άλλων» πολιτών-συμπολιτών στην Ελλάδα μας, να σταματήσει η εκμετάλλευση σου, να είναι γνωστή η φωνή σου, να δικαιωθείς, να αποδοθούν οι ευθύνες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι ρατσιστές-σοβινιστές, η εκμεταλλευτές των
προσφύγων-μεταναστών, να δικαιωθούν οι χιλιάδες άνθρωποι που τους λήστεψε το Ελληνικό Δημόσιο το 2007 και κάνεις εδώ και δυο χρόνια δεν απόκτησε από αυτούς άδεια Διαμονής, παρά μόνο να τους συλλαμβάνουν έξω από τα σπίτια τους και να τους απελαύνουν,…κ.α., δώσε και ΕΣΥ το δικό σου
«Παρών» με το να παραβρεθείς στο δικαστήριο στις 29-01-2009.


Εκμέρους του Δ.Σ. της «Φιλότητας»

Ο Πρόεδρος Το Μέλος

Μεχμέτ Ιμάμ Γκάφερ Σουκρή
Κεντρικά: Βουρδουμπά 19/Α, 11145 τ.κ. Κ. Πατήσια,
Αθηνα.Τηλ.:210-2237175,697-5508554
e-mail: Filot...@mail.gr


groups.google.cl/group/Islamnet/browse_thread/thread/
43a7dcd758d8431f - 45k -


ΠΗΓΗ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ "ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ" , ΝΑΙ "ΧΩΡΑ" ΤΟΥΣ
-Η ΕΛΛΑΔΑ "ΤΟΥΣ" , Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΤΟΥΣ"
-ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ"

-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ? ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΧΩΡΑ" ΜΑΣ
-ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ? ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ΖΩΗ
-ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ
-ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ISLAMNET , ΜΑΛΙΣΤΑ ..... ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ GOOGLE ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ !

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4010/4796.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: