9 Μαΐ 2009

ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ , ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

Αφορμη για το σημερινο αρθρο μας εδωσε μια αναρτηση εδω,οπου γινεται λογος για μια "εκδηλωση αντιαπαγορευσης" ναρκωτικων ουσιων που διοργανωθηκε στις 2 Μαιου (δειτε την γελοια αφισα αριστερα) απο διαφορους...προοδευτικους κυκλους,μεταξυ αυτων ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ.Θελοντας λοιπον να διασταυρωσουμε κατα ποσο αυτο το κομμα ειναι υπερ της αποποινικοποιησης των ναρκωτικων,καναμε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο,δηλαδη επισκεφθηκαμε το επισημο σαιτ τους για να διαβασουμε τις θεσεις τους για το θεμα...

Και ω!του...θαυματος,πεσαμε σ'ενα δελτιο Τυπου τους με ημερομηνια 7 ΜΑΙΟΥ 2009,δηλαδη χθες,με τιτλο "Ναρκωτικά: Να σταματήσουμε να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο".Μπορειτε να το διαβασετε ολοκληρο εδω.Εμεις,για λογους οικονομιας χωρου,θα σταθουμε στην ΟΥΣΙΑ των οσων γραφουν,που ειναι σιγουρο πως θα κανουν αλλους να γελασουν κι αλλους να βγουν απο τα ρουχα τους!

[l_4302d86f286b4781ba6e7b17a905a7f9.jpg]

"Στηρίζοντας τη διοργάνωση του 5ου Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ, προσκαλούμε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να συμμετάσχουν στην ανοικτή συζήτηση με θέμα "Πολιτικές για τα ναρκωτικά", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο ανοιχτό θεατράκι του πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Α. Τρίτση καταθέτοντας τις προτάσεις τους για το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Στη συζήτηση έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι:

* Γιάννης Μπανιάς, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
* Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος συζήτηση με θέμα: «Ναρκωτικά και κοινωνία» όπου θα συμμετέχουν:

* Γρηγόρης Ψαριανός, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
* Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ"

[psarianos733916re8.jpg]

"Ανοχή στις ουσίες που δεν προκαλούν σωματική εξάρτηση, όπως η κάνναβη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κατέχουν ή και να καλλιεργούν μικροποσότητες αυστηρά για προσωπική χρήση. Κυριότερο εδώ είναι η αποκοπή τους από κάθε έμπορο, που θα τους προτείνει παράλληλα ουσίες πολύ πιο επικίνδυνες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ "ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ , ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ...."

ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΜΑΛΑΚΩΝ" ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .... ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ? ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΟΚΙΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥ ? ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΕΝΕ "ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ" , ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.

"Οι Οικολόγοι Πράσινοι θέλουν μια καθαρή Ελλάδα, απλώνουν καθαρά χέρια σε όλους και απευθύνονται σε καθαρές συνειδήσεις για να υιοθετήσουμε καθαρές λύσεις."

[ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ+EPIRUSGATE.jpg]

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ:

ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
"ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ" ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΠΡΑΣΙΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΡΑΤΣΑ.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΦΟΣ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΚΕΣ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΥΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: