23 Μαΐ 2009

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ?

http://gnomeskepistimi.files.wordpress.com/2008/12/tsipras.jpg

-Και για διδασκαλία μόνο της τουρκικής γλώσσας στα μειονοτικά σχολεία μας ανακοίνωσε με περίσσεια σπουδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενώπιον ελαχίστων οπαδών στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.
-Αν συνεχίσει φυσικά να λέει και άλλα τέτοια, μάλλον θα συρρικνώνεται περισσότερο το ποσοστό του κόμματος.
-Δηλαδή οι Πομάκοι και οι Τσιγγάνοι κύριε Τσίπρα για ποιο λόγο πρέπει να διδάσκονται την τουρκική γλώσσα, επειδή έτσι σας βολεύει ψηφοθηρικά;
-Εκτός και αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί διεθνείς συνθήκες και αγνοεί τα περί «μουσουλμανικής μειονότητας» της συνθήκης της Λωζάνης, αποδεχόμενοι τις θέσεις κάποιων σκληροπυρηνικών ηγετών της μειονότητας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIbFtW5iR1laJa8XIzsGWPxTRGShcErAsxelOcMncACBoZ9OEltVRGS89Xt9yxLb8ENNNXGH4cKlvzirCEvpVT1yl10KD3ge3CvWGCWwMRbH9oJYIATX9XCvubTTnJfjk8_J9gEVA_Zuuv/s400/tourkiaislamouganta.jpg

Το τι ακούστηκε στο 7ο ισλαμικό συμβούλιο εργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη παρόντος του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν από τους δύο ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μετέ και Ιμπράμ Σερήφ, δεν περιγράφεται.
-Τα σκήπτρα φυσικά του φανατισμού κρατά σταθερά ο ψευτομουφτής Ξάνθης, αλλά και της Ροδόπης πιστά κατά πόδας.

-Ο Μετέ όπως αναφέρει ο Κώστας Βοσπορίτης στην εφημερίδα «Παρόν» κατηγόρησε την Ελλάδα ότι διορίζει μουφτήδες της αρεσκείας του και αγνοεί αυτούς που εκλέγει η μουσουλμανική μειονότητα, αγνοώντας βέβαια σκόπιμα ότι κανένα μουσουλμανικό κράτος στον κόσμο δεν εκλέγει τους μουφτήδες του.
-Όσο για την πρόσληψη μουφτήδων και ιμάμηδων στο ελληνικό δημόσιο, κινδυνολόγησε σε τέτοιο επίπεδο ότι στο μέλλον θα έχουμε θρησκευτικούς λειτουργούς που δεν θα ξέρουν να διαβάζουν το κοράνι και θα είναι «παπάδες που δεν θα έχουν κάνει περιτομή».
-Και βέβαια η κριτική του και το μένος του εναντίον της χώρας μας που μάλλον ο κ. Μετέ δεν την θεωρεί χώρα του, δεν περιορίστηκε στα θρησκευτικά θέματα, αλλά και σε εκπαιδευτικά, αφού με περίσσιο θάρρος αναφέρθηκε στα παιδιά της μειονότητας που καταφεύγουν στα ναρκωτικά και το πιοτό επειδή δε μπορούν να εισαχθούν στις σχολές ιεροκηρύκων της Τουρκίας και επιλέγουν τα ελληνικά πανεπιστήμια με αποτέλεσμα να… εκφυλίζονται.
-Με τέτοιους φυσικά «θρησκευτικούς ηγέτες» που θεωρούν εκφυλισμό την εισαγωγή σε ελληνικά πανεπιστήμια, μάλλον στο… πιοτό θα το ρίξουμε όλοι.

-Και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δικός μας Ιμπράμ Σερήφ για να ξεπεράσει σε ενδοτικότητα τον κ. Μετέ, τονίζοντας επιπλέον ότι «η μουσουλμανική τουρκική μειονότητα είναι από άποψη θρησκείας και πολιτισμού αναπόσπαστο κομμάτι της μητέρας πατρίδας Τουρκίας».

-Ειλικρινά με τέτοιους «θρησκευτικούς ηγέτες» που ξεκάθαρα παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας και δεν κρύβουν την αγάπη τους για την μητέρα πατρίδα, δυσφημώντας παντού τον τόπο που ζούνε και ανέχεται τα τερτίπια τους ακόμα και το ψεύτικο ρόλο που υποδύονται, δεν βλέπουμε τον λόγο που βρίσκονται ακόμα εδώ. Εκτός αν είναι όπως φαίνεται …διατεταγμένη υπηρεσία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: