12 Μαΐ 2009

ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

http://lh5.ggpht.com/mementum.vivere/SImdQy4wjBI/AAAAAAAAFRo/9A2M9sSvkpI/blood_spatter.jpg

ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ nonews-news.blogspot.com ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ :

Οι αστυνομικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες, και το' βαλαν στα πόδια...
Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. διαρρέει πληροφορίες ότι εξαρθρώνει τον Ε.Α. η τρομοκρατική οργάνωση δηλώνει το ηχηρό παρόν της.
Τέσσερα τουλάχιστον μέλη του Επαναστατικού Αγώνα τη νύχτα ανατίναξαν με μεγάλες ποσότητες δυναμίτιδας την είσοδο καταστήματος της Eurobank, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη.
Λίγο πριν, άνδρες περιπολικού της Αστυνομίας θεώρησαν ύποπτα δυο άτομα με κράνη, πλησίασαν να τα ελέγξουν αλλά μόλις τους είδαν να βγάζουν τα πιστόλια τους , πήραν δρόμο. Στην περιοχή σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πρέπει να υπήρχαν άλλα δυο άτομα. Μετά το επεισόδιο με το περιπολικό εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες.
Η ΕΛ.ΑΣ. πάλι "ακούμπησε" τους τρομοκράτες", αλλά δεν τους συνέλαβε...


ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ...

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ? 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ? ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ" ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ) ? ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ? ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ? ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΙΣΩΣ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ .... ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ , ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ .... ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" , ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: