13 Μαΐ 2009

Οι ευρωπαίοι Σοσιαλιστές συγκεντρώθηκαν χθες στο Μέγαρο Μουσικής ...

.... λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, για να ανιχνεύσουν τα αίτια των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη, αλλά και τις προσδοκίες των κοινωνιών. Η κατανόηση της εκλογικής αποδυνάμωσης της Αριστεράς αποτελεί, όπως τόνισαν, απαραίτητο βήμα για την ανάκτηση των δυνάμεων με την προϋπόθεση να διατυπωθούν νέες ιδέες και νέες αριστερές θέσεις.

Το «παρών» στο Συμπόσιο για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας έδωσαν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γ.

Παπανδρέου, η κυρία Σεγκολέν Ρουαγιάλ, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ισπανίας και της Ιταλίας κκ. Φελίπε Γκονζάλες και Μάσιμο ντ΄ Αλέμα, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ενρίκε Μπαρόν Κρέσπο, οι βουλευτές και πρώην υπουργοί Ζαν Λουί Μπιανκό, Ντένις Μακ Σέιν, Λάιφ Παγκρότσκι και Ανγκέλικα ΣβαλΝτύρεν, ο οικονομολόγος Γκάρι Ντίμσκι και ο γενικός γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Λουίς Αγιάλα. Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης μίλησε στο κοινό με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, όπως και ο οικονομολόγος κ. Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, ενώ ο οικονομολόγος κ. Φιλίπ Αγκιόν με τηλεδιάσκεψη.

ΠΗΓΗ

http://fonirodopis.files.wordpress.com/2007/08/alex-anavoli.jpg

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΛΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΛΕΡ , ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ 17,3% ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΑΡΕΣ-ΜΑΡΕΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ (ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: