13 Μαΐ 2009

Συνελήφθη ο δολοφόνος του υπαρχιφύλακα Σπανουδάκη

http://www.athina984.gr/files/imagecache/main/files/news-images/060309nekros-astynomikos.jpg

Σκληρό κακοποιό, ο οποίος δεν είχε ενδοιασμό να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τον 26χρονο από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 36χρονου υπαρχιφύλακα Μιχάλη Σπανουδάκη, στις 5 Μαρτίου. Τότε ο αστυνομικός αν και ήταν εκτός υπηρεσίας καταδίωξε τον 26χρονο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει χρήματα από υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου. Οπως ισχυρίστηκε ο νεαρός αλλοδαπός στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, επειδή φοβήθηκε ότι θα τον συλλάβει o υπαρχιφύλακας τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια για να αποφύγει τη σύλληψη πέταξε σε κάδους απορριμμάτων το πιστόλι, τον σάκο μέσα στον οποίο είχε βάλει τα χρήματα και το μπουφάν του.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 20 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ. ΦΟΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ=ΗΡΩΑΣ ΗΛΙΘΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: