11 Απρ 2009

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε πως η υπογραφή μιας οριστικής συμφωνίας εξαρτάται στην επίλυση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ .-

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αξιολόγησε τα λόγια του προέδρου της Αρμενίας πως "τον Οκτώβριο μπορούν να ανοίξουν κοινή συνοριακή πύλη με την Τουρκία".

Ο Ερντογάν είπε πως δεν θα υπογραφεί μια οριστική συμφωνία με την Αρμενία αν δεν επιλυθεί πρώτα το πρόβλημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός στο Χατάϊ όπου βρίσκεται για διακοπές ερωτηθείς από δημοσιογράφο έκανε αυτή την αξιολόγηση.

Τα λόγια του Ερντογάν ήταν τα παρακάτω:

«Εμείς δεν μπορούμε να υπογράψουμε μια οριστική συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας αν δεν συμφωνήσουν πρώτα Μπακού και Ερεβάν για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, θα κάνουμε τις εργασίες υποδομής και τις προκαταρκτικές μελέτες αλλά αυτό απολύτως εξαρτάται στην επίλυση του προβλήματος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας».

http://strategy-geopolitics.blogspot.com

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΤΑΓΙΠ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.

ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ (Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ) , ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ.

ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΕΑ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ).

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ

http://diktyon.files.wordpress.com/2008/10/cebdcf84cebfcf81ceb1-cf87ceb1cf83cebccebfcf85cf81ceb9ceadcf84ceb1ceb9.jpg

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ή ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΑΓΩΓΟΙ , ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ , ΒΕΤΟ ΚΤΛ) ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ? ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: