10 Απρ 2009

Κάποια σχόλια αξίζουν να γίνονται άρθρα


από σχόλιο στο ποστ

Μετά τις βεβηλώσεις άρχισαν να βάζουνε και βόμβες σε… Εκκλησίες

Ο Συνασπισμός, γεμάτος οργή, καταδίκασε τις επιθέσεις αυτές με ένα Δελτίο Τύπου...28 λέξεων. Η σιωπή των Αμνών....:

"Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε ναούς.

Η περίεργη και προκλητική τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στη Μητρόπολη της Αθήνας καθώς και σε άλλους ναούς, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα.

Ποιοι και τι επιδιώκουν με τέτοιου είδους καταδικαστέες ενέργειες;
To Γραφείο Τύπου".

Φυσικά, δεν βλέπουμε πουθενά την λέξη "Καταδικάζουμε". Αντίθετα, δείτε την ανακοίνωση του Συνασπισμού για την "επίθεση" στο Στέκι μεταναστών:

"Καταδικάζουμε την φασιστικού τύπου δολοφονική επίθεση με χειροβομβίδα στο στέκι μεταναστών στην οδό Τσαμαδού στα Εξάρχεια. Είναι προφανές ότι οι δράστες της επίθεσης είχαν σκοπό να προκαλέσουν θύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης κι ενώ το στέκι ήταν γεμάτο από κόσμο.

Τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες σκορπούν τον τρόμο κι έχουν σαν σκοπό να εκφοβίσουν κάθε δύναμη που αμφισβητεί, αντιστέκεται και κινητοποιείται. Το κίνημα της νεολαίας, οι εργαζόμενοι, οι κοινωνικά αδύνατοι, δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω.

To Γραφείο Τύπου"

http://www.greekalert.com

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ Η ΜΟΥΦΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ? ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΑΙΝΙΧΘΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ)

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ? ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ , ΧΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΑΛΑΝΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: