25 Απρ 2009

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ... ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΣΑΝΕ ΛΕΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ... ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΑΝ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ :

«Κάποιοι θεωρούν ότι, καταφεύγοντας στην τυφλή βία και τον εκφοβισμό, θα καταφέρουν να πλήξουν την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου και κατ’ επέκταση την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Η καταδίκη της κοινωνίας σε τέτοιου είδους θρασύδειλες ενέργειες και σε όσους κρύβονται πίσω από αυτές, είναι, όπως είναι αυτονόητο, ρητή και καθολική», τόνισε ο κ. Αντώναρος.

«Η νέα αυτή εγκληματική ενέργεια εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter, βάλλει εναντίον της ασφάλειας, της ενημέρωσης, και της Δημοκρατίας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κυριάκος Βελόπουλος

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ALTER», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή όχι μόνο στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, αλλά και καλλιεργεί ένα κλίμα φόβου, «το οποίο επιτρέπει την επιβολή αυταρχικών πολιτικών, που πλήττουν τους πολλούς και αδύναμους». (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) «το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός γίνεται στόχος επίθεσης για δεύτερη φορά, χωρίς να έχει προβλεφθεί η στοιχειώδης ασφάλεια μετά την πρώτη επίθεση, παρά μόνον κατά την ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων, γεννά μεγάλα ερωτήματα για τα οποία η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ πρέπει να δώσουν τις δέουσες εξηγήσεις».

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ,ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ,ΣΤΟΥΣ ΖΟΡΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ? ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΟΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ , ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΜΑΧΙΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: