3 Απρ 2009

Τρέμουν και να ξεστομίσουν στα ΜΜΕ για εγκληματικότητα ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Στο δελτίο ειδήσεων των 14.00, του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των συνδικαλιστών αστυνομικών είπε για τους πυροβολισμούς σήμερα από τους δυο Ρώσους, ότι για την εγκληματικότητα φταίνε οι αλλοδαποί.

Βέβαια η εκφωνήτρια έτρεξε να τα μαζέψει και να τον ρωτήσει αν έχει αποδείξεις. Αυτός όμως ακάθεκτος ανάφερε:

ΝΑΙ! Τα δελτία της αστυνομίας αυτό δείχνουν οι αλλοδαποί φταίνε για τη μεγάλη εγκληματικότητα και μάλιστα για την βαριά εγκληματικότητα, όπου ο εγκληματίας δεν υπολογίζει τη ζωή και πυροβολεί για να σκοτώσει. Οι ληστείες στις τράπεζες πλέον γίνονται από αλλοδαπούς. Όταν πέφτουν πυροβολισμοί με σκοπό το θάνατο του άλλου, πυροβολούν αλλοδαποί.

Στις φυλακές το 50% των τροφίμων είναι αλλοδαποί και από αυτούς το 70% είναι για βαριά εγκλήματα.

Η εκφωνήτρια τρομοκρατήθηκε, κόμπιασε, έψαξε (ακούστηκε και θόρυβος χαρτιού) και αμέσως ανάφερε ότι συνελήφθη Έλληνας συνεργός στους πυροβολισμούς που έπεσαν σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ίσως το θυμάστε). Αφού το είπε και το ξαναείπε τρεις - τέσσερεις φορές, ο συνεργάτης της, (τι τον ήθελε) πρόσθεσε ότι ήταν συνεργός και ότι ήδη έχουν συλληφθεί οι Αλβανοί που έκαναν τη ληστεία και πυροβόλησαν.

Στη συνέχεια αυτός που έκανε ρεπορτάζ για τη παραπομπή στη Βουλή της υπόθεσης Παυλίδη (τελείως άσχετο θέμα) μας είπε να μην συγχέουμε αυτούς τους αλλοδαπούς που έρχονται να φάνε ψωμί, με τους μαφιόζους (έτσι στο άσχετο). Η εκφωνήτρια αγαλλίασε και μέσα στη καλή χαρά, του έδωσε συγχαρητήρια και πρόσθεσε (άλλη μια φορά) ότι συνελήφθη ένας Έλληνας εγκληματίας.

Με τις υγείες σας και τα σχόλια σας.

Αν το ξανάπανε, για τον Έλληνα συνεργό των Αλβανών δολοφόνων (αυτό το <Αλβανών> όλο το ξεχνάνε) δεν ξέρω γιατί το έκλεισα το ράδιο.

Προσωπικά πιστεύω ότι η δήλωση του συνδικαλιστή αστυνομικού θα θαφτεί κάπου πολύ βαθιά.

Αν τη ξανακούσει κάποιος παρακαλείται να το γράψει.

Περιπτεράς

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ/ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΙΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜA ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝ ΚΑΙ TRENDY) , ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BBC ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ (Ο ΣΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ , ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ) , ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣΧΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΟΧΙ ΛΕΤΕ ΚΑΚΙΕΣ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΩΝΕΨΗ).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: