7 Απρ 2009

15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ http://strategy-geopolitics.blogspot.com

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, στα πλαίσια του 2ου φόρουμ της "Συμμαχίας των Πολιτισμών".
Σήμερα στις 10.00 π.μ., συναντήθηκαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Χουσεϊν Μ. Ομπάμα με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου και του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο χώρο του ξενοδοχείου "Κόνρατ" όπου διαμένει ο Αμερικανός Πρόεδρος και είχε διάρκεια 15 λεπτών...
Ακολούθως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε την Αγία Σοφία,συνοδευόμενος από τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν.
Κατά την συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πρόεδρου των ΗΠΑ, δεν επετράπει η είσοδος σε κανέναν, πέραν 2 αμερικανών φωτογράφων.
Ο Οικουμενικός Πατράρχης κ.κ.Βαρθολομαίος,δεν θα παραστεί στην συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με τους λοιπούς θρησκευτικούς ηγέτες, που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ , 15 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ , ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ? ΟΧΙ , ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ? ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ? ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ ΤΙ ΕΙΠΕ ? ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ....

ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: