28 Μαρ 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ .... ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Νεότερες πληροφορίες για την “επίθεση” σε δύο καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωθέντες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν μικρής ηλικίας (15 χρονών περίπου) “βγήκαν” από παρακείμενη στοά και με πέτρες έσπασαν τις βιτρίνες των δύο καταστημάτων στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Ερμού. Αξιοσημείωτο είναι, ότι σύμφωνα με πληροφορίες “ηγετικό ρόλο” στην επίθεση είχε μία κοπέλα (!), η οποία και έδινε τις “εντολές”. Η αστυνομία, ανακάλυψε στην παρακείμενη στοά μία σακκούλα, η οποία περιείχε κουκούλες και άλλο υλικό.

Επεισόδια και στα Ιωάννινα

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα και στα Ιωάννινα, όταν συγκεντρωμένοι νεαροί σε κεντρική πλατεία της πόλης, προσπάθησαν να “ρίξουν” το άγαλμα του Βασιλιά Πύρρου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και απώθησαν τους συγκεντρωμένους, η ‘ατμόσφαιρα” όμως παραμένει τεταμένη.

Άγνωστοι “έσπασαν” κατάστημα στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη


Άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα της εταιρείας “Fokas” στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγα λεπτά, προξενώντας σηματικές υλικές ζημιές.

http://www.newsblog.gr/

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: