29 Μαρ 2009

ΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!


«Κάηκε και το χαρτί Καραμανλή». Ο τίτλος των σημερινών εφημερίδων του κ. Μπόμπολα και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων σκορπίζει κύματα ευφορίας στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης της εταιρείας «Μarc» ο πρωθυπουργός δεν είναι πια το ισχυρό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας. Υπολείπεται κατά 2,1%, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, ενώ και στο τελευταίο του «προπύργιο», δηλαδή την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, η διαφορά τείνει να εξαλειφθεί.

Ύστερα λοιπόν από πέντε χρόνια «Νέας Διακυβέρνησης» με νοοτροπία της παλιάς δεξιάς και ακόμα παλαιότερες πρακτικές, η Ελλάδα είναι έτοιμη - εν μέσω κρίσης - να γυρίσει σελίδα.

Και τι βλέπει; Τον Γιώργο να φοράει τα αθλητικά του και να τρέχει προς το Μαξίμου. Σαν την ταινία με τον Τομ Χανκς, όπου το Hollywood προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν χρειάζεται να έχεις ικανότητες για να πετύχεις κάτι… Αρκεί οι άλλοι για κάποιο μυστήριο λόγο να σε ακολουθούν και να σε στηρίζουν, εκεί που προηγούμενους άλλαζαν δρόμο μόλις σε έβλεπαν.

Δεν πρέπει άλλωστε να είναι τυχαίο ότι και το Γιώργος και ο Φόρεστ έχουν το ίδιο …όνομα: Γκαμπ (G.A.M.P.: George. Andreas’. Margarita’s. Papandreou.)…

http://www.antinews.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Από τη Βικιπαίδεια.
“Φόρεστ Γκαμπ είναι το όνομα μιας βραβευμένης με Όσκαρ Αμερικάνικης ταινίας που βγήκε στις αίθουσες το 1994 και που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Γουίνστον Γκρουμ (1986). Η ταινία αφηγείται την προσωπική ιστορία ενός απλού ανθρώπου και το επικό ταξίδι του στη ζωή, κατά τη διάρκεια του οποίου συνάντησε σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας, επηρέασε την ποπ κουλτούρα και έζησε από κοντά αξιοσημείωτα ιστορικά γεγονότα, των οποίων τη σημασία δεν κατάλαβε ποτέ, καθώς ήταν ένα άτομο χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: